Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Chodzi o tę wypowiedź w programie Rymanowski Live. mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy. Natomiast... 15 października to będzie ten moment? Najpóźniej 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Chodzi o tę wypowiedź w programie Rymanowski Live. Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy. 15 października to będzie ten moment? Najpóźniej 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Polsat
„Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy. Natomiast... 15 października to będzie ten moment? Najpóźniej 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja TV Trwam
„Teraz, kiedy nasze członkostwo jest martwe, czyli zostaliśmy usunięci całkowicie z Prawej Sprawiedliwości, to mogę…”
Krzysztof Kwiatkowski
Rząd Wydarzenia 24
„Próbuję wysłać sygnał do obecnej koalicji rządzącej, która wygrała wybory 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy. 15 października to będzie ten moment. No później 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Polsat
„Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy.”
Krzysztof Kwiatkowski
Rząd Wydarzenia 24
„Próbuję wysłać sygnał do obecnej koalicji rządzącej, która wygrała wybory 15 października, to panie Morawiecki, nie…”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Mogę powiedzieć, że rzeczywiście taką partię założymy. 15 października to będzie ten moment. Najpóźniej 15 października.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Kiedy nasze członkostwo jest martwe, czyli zostaliśmy usunięci całkowicie z Prawa i Sprawiedliwości, to mogę…”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Kiedy nasze członkostwo jest martwe, czyli zostaliśmy usunięci całkowicie z Prawa i Sprawiedliwości, to mogę…”
Krzysztof Gawkowski
Rząd TVP Info
„Więc jeżeli to ma być symboliczne, że Morawiecki przyznaje się do tego, że w 2023 roku, 15 października wygraliśmy…”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Kolejny wielki etap, akord ogłaszam na 15 października. Pokażemy ich kłamstwa, przecherstwa, oszustwa.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Kolejny wielki etap, akord ogłaszam na 15 października. Pokażemy ich kłamstwa, przecherstwa, oszustwa.”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Polsat
Mateusz Morawiecki
Opozycja Wydarzenia 24
„Przekroczyliśmy najśmielsze nasze oczekiwania.”
Włodzimierz Czarzasty
Rząd TV Trwam
„Będzie Sejm w tej sprawie decydował, ale uwaga, będzie decydowała większość.”
Włodzimierz Czarzasty
Rząd TV Trwam
„Będzie Sejm w tej sprawie decydował.”
Włodzimierz Czarzasty
Rząd Wydarzenia 24
„W takich sprawach trzeba wykazywać dużo dystansu i spokoju.”