Karol Nawrocki
Opozycja wPolsce24
„3 września, później przez kolejne spotkania na wielu forach, przez kolejne dyskusje telefoniczne, przez kolejny cały rok udało się stworzyć autostradę do stałej obecności wojsk amerykańskich w Polsce.”
Karol Nawrocki
Opozycja wPolsce24
„3 września, później przez kolejne spotkania na wielu forach, przez kolejne dyskusje telefoniczne, przez kolejny cały rok udało się stworzyć autostradę do stałej obecności wojsk amerykańskich w Polsce.”
Karol Nawrocki
Opozycja wPolsce24
Karol Nawrocki
Opozycja Wydarzenia 24
„Mówiłem i powtarzałem w czasie kampanii wyborczej, obiecywałem wam to, że zbuduję mocne relacje z naszym najważniejszym sojusznikiem, strategicznym sojusznikiem ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki i z…”
Karol Nawrocki
Opozycja TVP Info
„Od 3 września, moi drodzy, od 3 września, później przez kolejne spotkania na wielu forach, przez kolejne dyskusje telefoniczne, przez kolejny cały rok udało się stworzyć autostradę do stałej…”
Karol Nawrocki
Opozycja Polsat News Polityka
„Od 3 września, moi drodzy, od 3 września, a później przez kolejne spotkania na wielu forach, przez kolejne dyskusje telefoniczne, przez kolejny cały rok udało się stworzyć autostradę do stałej…”
Karol Nawrocki
Opozycja TVP Info
„Ta sprawa wygląda bardzo dobrze, szczególnie po już oficjalnym liście sekretarza Hexeta do ministra obrony narodowej,…”
Karol Nawrocki
Opozycja TVP Info
„Ta sprawa wygląda bardzo dobrze, szczególnie po już oficjalnym liście sekretarza Hexeta do Ministra Obrony Narodowej,…”
Mateusz Morawiecki
Opozycja Polsat News Polityka
„To spotkanie pana prezydenta Karola Nawrockiego 3 września w zeszłym roku z prezydentem Trumpem doprowadziło do…”